Sosyal medya ve Grafik Tasarım ajansları

Sosyal Medya Ajansları | İstanbul

İstanbul lokasyonlu Sosyal Medya Ajansları iletişim bilgilerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz. Sitemizde sadece hizmet kalitesi yüksek, deneyimli ajanslara yer verilmektedir.
Ayın Ajansı
Epigra

Epigra

Yazılım geliştirme, arayüz tasarımı, dijital reklamcılık ve sosyal medya yönetimi alanlarında bir çözüm ortağına ihtiyacınız varsa, bu alanlardaki hakimiyetimiz ve tecrübemiz ile tüm soru ve taleplerinizi en hızlı şekilde cevaplayabilmek için hazırız..
epigra.com

8Bitiz Dijital Ajans8Bitiz

Esentepe Mah. E-5 Güney Yanyol No:25 Lapis Han B-1045 Soğanlık, Kartal, İstanbul
Tel: 0216 478 20 66 | alo@8bitiz.com
8bitiz.com
8Bitiz İstanbul’da hizmet veren dijital uygulamalar, yaratıcı kampanyalar ve nesnelerin interneti üzerine faaliyet gösteren bir tam hizmet ajansıdır.

Ahtapot Sosyal Medya Dijital AjansAhtapot Sosyal Medya

Mecidiyeköy Mah. Cemal Sahir Sok. No:11-3 Şişli, İstanbul
Tel: 0212 212 32 33 | info@ahtapotsm.com
ahtapotsosyalmedya.com
Ahtapot Sosyal Medya; Casper, Darüşşafaka Cemiyeti, Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, Smeg, Dalgakıran Kompresör, Form Group, DB Schenker Arkas, Orjin Maslak ve Çevre Koleji gibi birçok değerli markanın dijital çözüm ortağı olarak hizmet veriyor.Markanızı başarıya ulaştıracak sosyal medya yönetimi, web site tasarımı, dijital reklam, video prodüksiyon, monitoring gibi tüm dijital ihtiyaçlarınızın çözümü Ahtapot Sosyal Medya’da!

Badbaz Sosyal Medya AjansıBadbaz Dijital İletişim

19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Sümko Sitesi H1 Blok D.9 Kozyatağı, İstanbul
Tel: 0216 362 37 87 | info@badbaz.com
www.badbaz.com
Badbaz, 2013 yılında kurulmuş, günümüz iletişim çağının değerini çok iyi bilen bir dijital ajanstır. Badbaz‘ın kelime anlamı, yelpazedir. Yazıldığı gibi okunur, okunduğu gibi yazılır!

BAL Sosyal Medya AjansıBAL

Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Matbuat Sok. Kalem Apt. No:1 Daire:9 Şişli, İstanbul
Tel: 0212 216 16 76 | hello@balagency.com
balagency.com
BAL, dijital pazarlama ve sosyal medya dinamiklerine hakim yeni nesil bir kreatif ajanstır. Hedef kitlenin iç görülerini, algısını ve davranışlarını analiz ederek, segmente şekilde içerikler hazırlar. Strateji dahilinde markaların gündeme eş zamanlı dahil olmasını sağlar ve markaları tüketiciyle yaklaştırmayı amaçlar.

BasitAnlat Dijital Ajans İstanbulBasitAnlat

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 25. Sokak No:1025 Maslak, İstanbul
Tel: 0212 287 30 70| info@basitanlat.com
basitanlat.com
Garanti Bankası, ING Bank, Avon, İTÜ, Doğa Koleji, Castrol gibi markalara hizmet veren BasitAnlat, yaratıcılığın ve basitin gücünü merkeze alıp müşterilerinin anlatmak istediklerini TV ve internet filmleri, sosyal medya stratejileri ve tasarım hizmetleri sayesinde en basit haliyle karşı tarafa aktaran bir yeni nesil reklam ajansıdır.

Boomerang Sosyal Medya Ajansı İstanbulBoomerang İstanbul

Şakayık Sok. Ihlamur Palas No: 42/10 Nişantaşı, İstanbul
Tel: 0212 231 45 63 | info@boomerangistanbul.com
www.boomerangistanbul.com
Bayer, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz, Grand Pera, Madame Tussauds, Deloitte, Sea Life, LEGOLAND®, Lineadecor, CarrefourSA gibi birçok markaya 8 yıldır hizmet vermeye devam ediyoruz. Markalarımıza, bir inhouse departman yakınlığında ve yatırımlarının karşılığını aldıklarından emin olarak, entegre ve interaktif dijital çözümler sunuyoruz.

Codemodeon Dijital Ajans İstanbulCodemodeon

Gülbahar Mah. Avni Dilligil Sk. No:7 Çelik İş Merkezi C-Blok D:18 Şişli, İstanbul
Tel: 0212 216 00 95 | info@codemodeon.com
www.codemodeon.com
Codemodeon markalar için teknolojik, yaratıcı ve interaktif deneyimler üretir. Sanal Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik, Karma Gerçeklik, hareket/işaret tanıma, dokunmatik yüzeyler gibi yeni nesil teknolojiler kullanarak, marka ve kitleleri etkinliklerde buluşturan dijital deneyimler tasarlar. Daha etkili marka deneyimleri yaratmak adına sosyal mecralarda paylaşmaya teşvik eden içerik oluşturma, veri toplama ve etkileşim tasarıma odaklanır.

Creaturk Reklam AjansıCreaturk

Rüzgarlı Bahçe Mah. Şehit Sinan Eroğlu Cad. K Binası No:3 K:2 Kavacık-Beykoz, İstanbul
Tel: 0216 537 17 76 | info@creaturk.com
www.creaturk.com
Dijital pazarlama iletişiminde 24 yıllık deneyimimiz ile ulusal ve uluslararası alanlarda başarı hikayeleri ve ödülleri olan Creaturk ekibi olarak; web siteleri, e-ticaret siteleri, sosyal medya yönetimi, dijital reklam kampanyaları, performans odaklı dijital medya planlama ve satın alma, sadakat programları alanlarında sonuç odaklı çözümler üretiyoruz.

Dada Publicity Reklam Ajansı İstanbulDada Publicity

Kocatepe M. Yağ İskelesi C. N:15 Mega Center C32 Blok K:3 Bayrampaşa, İstanbul
Tel: 0212 515 80 55 | info@dadareklam.com
www.dadapublicity.com
Pazarlama iletişimi hizmetleri ve uluslararası organizasyonlar yapan DADA, sosyal medya yönetimi, medya iletişimi stratejisinin oluşturulması, medya planlama & satın alma, pr, outdoor reklam, post prodüksiyon hizmetleri ve digital çalışmalarımız ile bir çok ulusal ve uluslararası markaya hizmet veriyoruz.

ddip Dijital Reklam Ajansı İstanbulddip digital/design/istanbul/paris

Ayazma Deresi Sk. Aliye Meriç 7 İş Merkezi No:3 D:24 Fulya, Gayrettepe, İstanbul
Tel: 0212 216 11 26 | info@ddip.co
www.ddip.co
SESAM grubunun bünyesi altında kurulan İstanbul tabanlı ‘ddip’ (digital/design/istanbul/paris), Türk-Fransız kişiliği ile ön plana çıkan bir dijital ve tasarım ajansıdır. ‘ddip’ inovatif iş modeli sayesinde en iyi Türk (dijital) ve Fransız (tasarım) uzmanlarının uluslararası bir bütünsellik içerisinde çalışmalarını sağlar.

Deep360 Dijital Reklam Ajansı İstanbulDeep360

Esentepe M. Büyükdere C. Levent Loft Residence N:201 D:149 A Blok Levent, İstanbul
Tel: 0212 270 44 50 | bilgi@deep360.com.tr
www.deep360.com.tr
Markanın rekabet gücünü artırmak için değer yaratacak yaratıcılık peşindedir. Offline ve online’ı birleştirerek hedef kitlede en yüksek erişimi elde etmeyi amaçlar.

Digidea Dijital Reklam Ajansı İstanbulDigidea

Şahkulu Mah. Küçük Hendek Cad. Yalova Apt. No:16 D:3 Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 234 40 04 | info@digidea.com.tr
www.digidea.com.tr 
Digidea, web sitesi, mobil uygulama, sosyal medya pazarlaması, film, video, 360 marka iletişimi, influencer marketing, dijital itibar, sanal gerçeklik uygulamaları (AR,VR), 3D uygulamalar konusunda uzman yeni nesil bir ajanstır.

Diverseffect Dijital AjansDiverseffect

Talatpaşa Caddesi No:19 D:21 Levent, İstanbul
Tel: 0212 335 27 40 | info@diverseffect.com
www.diverseffect.com
Diverseffect, interaktif mecralarda dijital pazarlama konusunda uzmanlaşmış ekibiyle müşterilerine tam hizmet sunan dijital iletişim ajansıdır.

DONE Dijital AjansDONE

Maslak Mah. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 25.Sokak No:1025, İstanbul
Tel: 0212 287 30 70 | info@done.agency
www.done.agency
DONE Agency, markalarının anlatmak istediklerini TV ve internet filmleri, dijital kanallar, sosyal medya stratejileri, hesap yönetimleri ve tasarım hizmetleri sayesinde hedef kitlelerine anlatıp “DONE” demeden işi teslim etmeyen yeni nesil bir reklam ajansıdır.


EpigraEpigra

Esentepe Mah. Talatpaşa Caddesi No: 5/1 Levent, İstanbul
Tel: 0212 346 0 463 | merhaba@epigra.com
epigra.com
Yazılım geliştirme, arayüz tasarımı, dijital reklamcılık ve sosyal medya yönetimi alanlarında bir çözüm ortağına ihtiyacınız varsa, bu alanlardaki hakimiyetimiz ve tecrübemiz ile tüm soru ve taleplerinizi en hızlı şekilde cevaplayabilmek için hazırız.

FCBRAM Dijital AjansFCBRAM

Büyükdere Cad. Ecza Sok. No:6, Levent 34394, İstanbul
Tel: 0212 292 42 42 | info@fcbram.com
www.fcbram.com
Dünyanın en büyük network’lerinden FCB bünyesinde yer alan FCBRAM, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı fikirleri ile markaların dijital pazarlama alanındaki çalışmalarını doğru analiz ederek, hedef kitle ile etkileyici bir iletişim kurmaya olanak sağlar.

Floki Dijital AjansFloki

Newada Rezidans, İstiklal Cad. No:41 A/6 Maltepe, İstanbul
Tel: 0216 251 08 66 | info@floki.com
www.floki.com
Floki, 2012 yılından bu yana uzun soluklu iş ortaklıkları ve dostluklar sağlayarak markalarına ölçümlenebilir dijital hizmetler veren bir yaratıcı reklam ajansıdır. Web sitesi ve sosyal medya yönetimi hizmetlerindeki ödüllü projelerinin yanı sıra email marketing, seo, reklam yönetimi gibi dijital hizmetler vererek markalara 360 derece tam hizmet sağlar. Penguen Gıda, Volvo İş Makinaları, Polisan Holding, Otacı, Familia, Vissmate, Bingo, Papia gibi güçlü markalarla çalışmaktadır.

FOLX Dijital Reklam AjansıFOLX

Barbaros Mah. Bahar Sok. No: 1K / 16 Koşuyolu, Üsküdar, İstanbul
Tel: 0216 250 66 60 | bilgi@folx.com.tr
www.folx.com.tr
FOLX, özgün ve entegre pazarlama çözümleri sunarak, hizmet verdiği markalara kreatif, etkili ve faydalı dijital iletişim ve pazarlama hizmeti veren, bağımsız beyinlere ve bağımsız bir kimliğe sahip yeni nesil dijital ajansıdır.

great Dijital Reklam Ajansıgreat

Keskin Kalem Sok. No.41 Esentepe, Şişli, İstanbul
Tel: 0212 266 33 13 | hello@great.agency
www.great.agency
great, yaratıcı dijital bir ajanstır. İstanbul, Dubai, New York ve Londra’daki şubelerimiz ile hem lokal hem de global müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Amacımız Türkiye’den globale yaratıcılığı ve özgünlüğü yaymaktır.

Idecon Idea&CongressIdecon Idea&Congress

Ağaoğlu Andromeda Gold Residence, Meriç Caddesi No:1 B Blok Ataşehir, İstanbul
Tel: 0216 470 56 11 | merhaba@ideconturkiye.com
www.ideconturkiye.com
360° Marka İletişimi için gerekli ekip, ekipman ve ortak vizyona sahip güçlü bir yapı içerisinde katkı yaratmak isteyen bir fikir grubuyuz. “Etkin Marka Performansı” ilkesi etrafında konumlanmış iletişim ajansımızda; bütünsel bakış açımızla kurumsal iletişim, dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi, algı ve itibar yönetimi, online reklam kampanyaları geliştirme, dijital pr, etkinlik yönetimi, e ticaret, danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermekteyiz.

Karbonat Sosyal Medya AjansıKarbonat

Levent Caddesi No:13, Levent, Beşiktaş, İstanbul
Tel: 0212 243 04 50 | co2-3@karbonat.com
www.karbonat.com
Karbonat, dijital iletişim odaklı yaratıcı, entegre bir yeni nesil reklam ajansıdır. Fikirleri tüm platformlarda köpürtür, kabartır, kalıbından taşar, strateji yaratır; dijital, çizgi üstü ve çizgi altı tüm mecralara destek ve yön verir. Kampanya, online & offline iletişim ve sosyal medya iletişimi dendiğinde kulak kabartır. “Bütünleşik Pazarlama İletişimi” yöntemlerini sahiplenir ve bunu marka ile birlikte yönetmek için çabalar.

Komünite DijitalKomünite Dijital

Bağdat Caddesi Fenerbahçe Mahallesi No:110 Kadıköy, İstanbul
Tel: 0216 405 28 12 | info@komunitedijital.com
www.komunitedijital.com
Komünite, markaları sosyal medyada hedef kitlelerine ulaştırır ve vermek istedikleri mesajları en doğru biçimde iletmelerini sağlar.Hedefi, markaların bilinirliğini ve prestijini artırmak, kitleleri ile sürdürülebilir, sadakate dayalı bir bağ kurmalarına olanak sağlamaktır. Bu hedef dahilinde etkileşim oranları yüksek, kitlesine dokunan, performans rakamlarında başarılı, yaratıcı sayfalar oluşturur.

Koordinat Dijital Reklam AjansıKoordinat

Emniyetevler Mah. Eski Büyükdere Cad. Yamaç Sk. No: 6/2 İstanbul
Tel: 0212 324 2002 | info@koordinat.net
www.koordinat.net
Hikaye anlatımının gücüne inanıyoruz. Markalarımızın dijital varlıklarını artırırken, takipçilerine fayda sağlayacak içerikler kurguluyoruz. Yaratıcı içeriklerimiz için medya planı stratejileri ile ölçümlenebilir kampanyalar oluşturuyoruz.

kreatiFabrika Dijital Reklam AjansıkreatiFabrika

Fulya Mah. Büyükdere Cad. Hukukçular Sitesi No:24 Kat:5 D:48 Mecidiyeköy, İstanbul
Tel: 0212 288 1 567 | hello@kreatifabrika.com
kreatifabrika.com
KreatiFabrika, iletişim stratejileri, web site/grafik tasarımı, kurumsal kimlik çalışmaları ve sosyal medya yönetimi alanlarında uzman, dijital mecralarda yenilikçi ve akılcı yaklaşımıyla ihtiyaca özel çözümler sunan, yaratıcı ve faydalı fikirler fabrikasıdır.

KROPPAKROPPA

Sahrayıcedit Mah. Aslan Kaptan Çıkmazı No:1 D:4 Ata Palas Kadıköy, İstanbul
Tel: 0 216 580 9696 | info@kroppa.com.tr
kroppa.com.tr
360 dijital hizmet veren, performans odaklı iş ortağınız Kroppa, işinin merkezine ölçülebilir dijital mecraları alır. Müşterinin hedefini ölçülebilir metriklere dönüştürür. Bu metriklere uygun datayı toplar, işler ve içgörü çıkartır. Bu doğrultuda hedefler belirler ve erişmek için dijital teknolojileri etkin şekilde kullanır. Sonuçları analiz eder ve süreçleri optimize eder. Kendi ARGE ekibi ile dijital deneyimler ve reklam teknolojileri geliştirir.

Lamba Dijital Reklam AjansıLamba Dijital

Ahi Evran Cad. 42 Maslak Ofis: 1 Kat: 1 No: 2-3 Maslak, İstanbul
Tel: 0212 285 10 08 | info@lambadijital.com
www.lambadijital.com
Lamba, markaların iletişim stratejileriyle paralel, hedef kitleye ulaşmak ve ilerleyen zamanlarda da dokunabilmek için tüm araçları kullanabilen, dijital odaklı bir reklam ajansıdır.

Linker Creative Dijital Reklam AjansıLinker Creative

Süleyman Seba Cad. Servirevan Sok. 10/3A Akaretler Beşiktaş, İstanbul
Tel: 0212 258 60 22 | info@linkercreative.com
www.linkercreative.com
Linker, 25 yıllık reklam deneyimin üzerine kurulan bir dijital strateji fabrikasıdır. Dijital dünyanın kısa süreli çözümlerinden uzak, doğru konseptlerle uzun soluklu organik bir büyüme sağlayarak, tıpkı adı gibi müşteri ile ihtiyacı olan kitle arasında sıkı ve sadık bir bağ kurar.

Look New Media Sosyal Medya Ajansı İstanbulLook New Media

Maslak Mah. Meydan Sok. No:1 Kat:5 Daire:15 Beybi Giz Plaza Maslak, İstanbul
Tel: 0212 283 50 28 | info@looknewmedia.net
www.looknewmedia.net
Look New Media, kişi, marka ve kurumlar için yeninin daha yenisi, iyinin de daha iyisi için fikir üretiyor. Sadece fikir aşamasında kalmıyor, dijital dünyanın sağladığı sınırsız kaynağı sizin için biraraya getirerek 360 derece görünürlük ve bilinirlik için teknolojiyi, markanızın iletişimdeki en önemli kanallarından biri olarak sunuyor. Üstelik bunu dışarıdan bir göz olarak yaparak pazarlama ve satışınız için içeriden biri gibi çalışıyor.

Markis Creative Dijital AjansMarkis Creative

Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. No: 15/38 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
Tel: 0212 288 40 00 | info@markis.com.tr
www.markis.com.tr
“İletişim Sanattır” mottosuyla 2009 yılında kurulan Markis Creative, adını yunan mitolojisine göre sanatın ilk icra edildiği Markis adasından almaktadır. Akılcıl yaklaşım algoritmasıyla, yerel ve global pek çok marka için, web yazılım – tasarım, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama, arama motoru optimizasyonu, mobil uygulama geliştirme ve mobil pazarlama gibi alanlarda, dijital sanatlar icra etmektedir.

mbsays Dijital Ajansmbsays

Tomtom Mah. Yeniçarşı Cad. No:26 Galatasaray Apt. K:1 D:5 Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 270 01 30 | durma@mbsays.com
www.mbsays.com
mbsays’in mottosu olan “bir duramama hali” hem işe hem de hayata bakışını yansıtmaktadır. Hızlı ve yaratıcı çözüm arayışında markaların, onları anlayabilecekleri akla gelen ilk ajans olan mbsays; kreatif ve farklı projeler üretmektedir.

Nesta Creative Dijital AjansNesta Creative

Hacımimi Mah. Galata Mandırası Sokak No:18 /302 Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 522 16 60 | merhaba@nestacreative.com
nestacreative.com
İnsanlarla markalar arasında ilişkileri yeniden tasarlayıp, insana temas eden tüm mecralarda iletişim kurmaya çalışıyoruz.

Papillon Digital AjansPapillon Digital

Eski Büyükdere Cad. Behçet Sk. No:2 Kat:6/7 4.Levent, İstanbul
Tel: 0212 236 99 25 | info@papillondigital.com
www.papillondigital.com
Papillon Digital hedef kitlenizin olduğu doğru mecralarda markanızı konumlandırır, etkili ve yeni medyanın ruhuna uygun stratejiler üretir. Bu stratejiler doğrultusunda kanat çırpmaya başlar ve kitleleri sürükleyen, hakkınızda konuşturan, sosyal fırtınalar yaratan yenilikçi projeler geliştirir.

Piktus Creative Dijital Reklam AjansıPiktus Creative

Fenerbahçe Mah. Bağdat Cad. Huzur Palas Apt. No:168 D:14 Kadıköy, İstanbul
Tel: 0216 356 66 40| hello@piktus.com.tr
www.piktus.com.tr
Dijital ve konvansiyonel reklamcılığın dinamiklerini birleştirebilen bir ekibin, bilimsel bulgulardan kreatif çıktılar yaratan yenilikçi projesidir. Marka yaratımı, yaratıcı strateji, kullanıcı deneyimi tasarımı ve arayüz geliştirilmesi, içerik üretimi ve sosyal medya alanlarında hizmet verir.

Pixelplus  Interactive Dijital Reklam AjansıPixelplus Interactive

Ebulula Mardin Cad. Maya Meridien İş Merkezi No:16 Kat:6 Akatlar, İstanbul
Tel: 0212 283 00 99 | info@pixelplus.net
www.pixelplus.net
Pixelplus Interactive, 2000 yılında kurulmuş tam hizmet veren bir dijital pazarlama ve sosyal medya ajansıdır. Pixelplus, markanıza en uygun interaktif projeleri ve sosyal medya çözümlerini bütünleşik pazarlama anlayışı ve yenilikçi bir bakış açısı ile sunuyor.

Poligon Interactive Dijital Reklam AjansıPoligon Interactive

Bülent Sk. No:71 Daire:2 Kayışdağı, Ataşehir, İstanbul
Tel: 0216 527 96 65 | info@poligoninteractive.com
www.poligoninteractive.com
Poligon Interactive, 1997 yılından bu yana müşterilerine yenilikçi, yaratıcı ve verimli çözümler sunan bir dijital ajanstır. Misyonu, İnteraktif iletişim ortamlarının verimli kullanımına katkıda bulunmaktır.

Promoqube Sosyal Medya Ajansı İstanbulPromoqube

Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak, No:1 Kat:1, Şişli, İstanbul
Tel: 0212 245 13 33 | info@promoqube.com
www.promoqube.com
Herkesin birbirine bağlı olduğu sosyal network çağında pazarlama çok farklıdır. Promoqube, sosyal network çağının pazarlama uzmanıdır ve detaylara hakimdir. Promoqube, bu çağın iş yapış biçimini ve araçlarını kullanarak pazarlama stratejinizi geliştirir, sonuç almanızı ve pazarlama amaçlarınıza ulaşmanızı sağlar.

Red And Grey Dijital Reklam AjansıRed And Grey

Koşuyolu Mh. Cenap Şahabettin Sk. No:8 Kadıköy, İstanbul
Tel: 0216 402 10 75 | info@redandgreymedia.com
www.redandgreymedia.com
Red and Grey, dijital pazarlama süreçlerinin ihtiyacı olan tüm kanallarda hizmet veren bir ajanstır. Hem kreatif hem de performans odaklı çalışmalar yapabilmektedir.

Reklam5 Digital Agency Reklam5 Digital Agency

Esentepe Mah. Büyükdere Caddesi Onur İş Hanı No:118 Kat:4 Şişli, İstanbul
Tel: 0212 356 21 66 | info@reklam5.com
www.reklam5.com
SocialBakers ve Salesforce Marketing Cloud’un Türkiye Partner’i olarak hizmet veren Reklam5, kullanıcı deneyimi, data analizi, yüksek trafiğin sağlanması, geri dönüş ve yönetimi konusunda uzmanlaşmıştır. Reklam5, İstanbul ve New York ofislerinde yer alan dinamik ekibiyle; pazarlama stratejileri, dijital reklam kampanyaları, SEO, sosyal medya yönetimi, web tasarım ve geliştirme gibi dijital pazarlamanın tüm enstrümanlarını içeren başarılı projeler üretiyor.”

Renee Dijital Reklam AjansıRenee

Büyükdere Cad. No:237 Noramin İş Merkezi Kat:4/412 Maslak, İstanbul
Tel: 0212 276 77 40 | info@renee.com.tr
www.renee.com.tr
Tüketici davranışlarını analiz ediyoruz, yeni teknolojiler geliştirerek müşterilerimize benzersiz kampanyalar tasarlıyoruz. Jolly Tur, Elle Shoes, Bereket Döner, Hardline Nutrition gibi marka ve kurumlara hizmet veriyoruz.

Scope Digital AjansScope Digital

Maslak Mah. Dereboyu 2 Cad. Zağra İş Merkezi A Blok No: 14E/1 Sarıyer, İstanbul
Tel: 0212 213 07 00 | info@scope.digital
scope.digital
En yeni teknolojileri projelerinde uygulama yeteneğine ve cesaretine sahip, özgün fikir,strateji ve tasarımları ile markalara yön veren yenilikçi bir dijital reklam ajansıdır.

Smartis Interactive İstanbulSmartis Interactive

Yeşilce Mah. Yunus Emre Cad. No:6 Kat:3-4, 4.Levent, İstanbul
Tel: 0212 212 23 35 | internet@smartis.com.tr
www.smartis.com.tr
Smartis Interactive 1997 yılında kurulmuş olup, 360 derece dijital marka iletişim hizmetleri veren, butik bir ajanstır. Deneyimlere dayanan, akılcı ve ölçülebilir yaklaşımları ile BMW, MINI, Land Rover, Jaguar, Scania, Suzuki, THY, Mesa, Tekfen Holding, Doğan Holding gibi büyük markalara hizmet vermektedir.

Stratejist Creative Communications AgencyStratejist Creative Communications Agency

Meşrutiyet Caddesi No:98 Nur Apartmanı Kat:1 Daire:1 Şişhane, Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 293 40 11/12
 | info@stratejist.com.tr
www.stratejist.com.tr
Stratejist Creative Communications Agency; strateji, kreatif içerik üretim ve tasarımı, PR, online PR , sosyal medya yönetimi ve dijital dünya için oluşturduğu hikaye stratejileriyle yaratıcı Influencer projelerini birleştirme yeteneği ile 360+ pazarlama deneyimi sunan bir ajanstır. L’Oréal Türkiye, Henkel Türkiye, Dorom.co, Sevil Parfümeri gibi yerli ve global markalar için ürettiği strateji ve içeriklerle farkını ortaya koyar.

UNC StudioUNC Studio

Akatlar Mah. Yıldırım Oğuz Göker Sok. No: 58 Beşiktaş, İstanbul
Tel: 0212 257 79 01 | info@unc.studio
www.unc.studio
Sosyal, dijital ve deneyimsel kültürleri markalar ve her gün değişen mecralar özelinde ortaya çıkaran yaratıcı içerik ajansı.

Vonbe Dijital Reklam AjansıVonbe

Aydınevler Mh. Sancak Sk. Optimum Plaza No: 9/2 Maltepe, İstanbul
Tel: 0850 304 19 30 | we@vonbe.com
www.vonbe.com
Vonbe tüm dijital pazarlama iletişimi ihtiyaçlarına çözümler sunan; kreatif tasarımlar, kampanyalar, web siteleri, uygulamalar, reklam filmleri, sosyal medya yönetimi hizmetleri veren bir reklam ajansıdır. Tecrübesi ve deneyimleri ile dijital’de konut arayan müşterilere nasıl ulaşabileceğini çok iyi bilen ajansımız şuan da ağırlıklı olarak Türkiye’nin en büyük gayrimenkul markaları yanı sıra otomotiv bayilerine, otellere çeşitli dijital hizmetler vermektedir.

Wag The Dog Dijital Ajans İstanbulWag The Dog

Ömer Avni Mah. Beytül Malcı Sok. No:2 D:5 Setüstü/Kabataş,Beyoğlu, İstanbul
Tel: 0212 243 03 23 | wtd@wagthedogadworks.com
www.wagthedog.com.tr
Wag The Dog; iletişim stratejileri, yaratıcı projeler, içerik, yazılım ve tasarım geliştiren yeni nesil bir reklam ajansıdır.

Wizard Dijital Ajans İstanbulWizard Digital

Gayrettepe Mh. Vefa Bayırı Sk. As Sitesi, C-D Blok No:12 D:40 Beşiktaş, İstanbul
Tel: 0212 275 55 09 | hello@wizard.com.tr
www.wizard.com.tr
Wizard Digital, markanızı yaşatmayı ve büyütmeyi seven; bunun için ihtiyaçlarınıza uygun çözümleri tasarlayan, geliştiren ve paylaşan dijital hizmet ajansıdır.

WOX CreativeWOX Creative

Bağdat Cad. No:503/7 Kadıköy, İstanbul
Tel: 0216 368 58 40 | info@woxcreative.com
woxcreative.com
WOX, kurulduğu 2011 yılından itibaren, global bir çok firma ve markaya hizmet veren bir interaktif reklam ajansıdır. Mecra ayrımı gözetmeksizin, marka stratejilerine uygun, mecralar arası geçişken yaratıcı fikirler bulur ve uygular. Bu amaçtan yola çıkarak geleneksel ve dijital, tüm mecralara yönelik olarak bütünleşik bir iletişim hizmeti sunar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilizasyon Nedir?

Deformasyon Nedir?